Hornoorešan 2022/03

Späť na Aktuality
Category: Hornoorešan

Hornoorešan 2022/03

Vážení športoví priatelia,

Súťažný ročník 2022/2023 nám pomaly prichádza do jesennej prestávky, preto by sme chceli zhrnúť pôsobenie našich mužstiev v súťažiach.

A mužstvo neprežíva najlepšie obdobie, časté zranenia a pracovné povinnosti hráčov zapríčiňujú, že ani jeden zápas neodohráme v rovnakej zostave. V súčasnosti je mužstvo predposledné so ziskom      6 bodov za domáce víťazstvo nad Kátlovcami a Bučanmi. Mužstvo naďalej vedie tréner Róbert Gonos, ktorý je aj aktívnym hráčom a musel obliecť dres vo viacerých zápasoch, keďže na striedačke bol zväčša sám. Čo nás však teší je vývoj mládežníckych mužstiev. Takmer šesťročná práca začína prinášať čoraz väčšie potešenie. Mužstvo starších žiakov U 15 je v súčasnosti na treťom mieste so ziskom 15 bodov, jedinú prehru utŕžilo s doterajším lídrom tabuľky Dolnou Krupou, ktorá má spojené mužstvo s Bolerázom. Mužstvo vedie aj naďalej Samuel Benovič. Mužstvo mladších žiakov U 13 je bez straty bodu na čele tabuľky so ziskom 18 bodov, keď v poslednom súťažnom kole zviedlo boj o prvé miesto na trávniku Dolnej Krupej. Napreduje ďalej pod vedením Samuela Polakoviča. Prípravka U 11 je na šiestom mieste s 13 bodmi za štyri víťazstvá a jednu remízu. Naďalej je pod taktovkou Ota Hodulíka ml. Prípravka U 9 pod vedením Miroslava Bujalku je na treťom mieste so ziskom 12 bodov. Máme aj najmenšiu kategóriu U 7, ktorá ešte nepôsobí v súťažiach, ale učí sa prvým futbalovým krokom pod vedením Patrika Brestovanského. Celkovo tak v mládeži vychovávame 60 detí do 15 rokov. Mužstvo dorastu sme bohužiaľ museli odhlásiť zo súťaže, nakoľko bol počet hráčov nedostatočný.

Priatelia, apelujem na celú Hornoorešanskú spoločnosť, sme obec s cca 1900 obyvateľmi, futbal mládeže je rozbehnutý na vyššej úrovni. Veľa obcí nemá ani jedno mládežnícke mužstvo a vo veľa obciach futbal už vyhynul. Vo februári 2023 čakajú TJ voľby Rady klubu. Súčasná rada klubu už nechce pokračovať ďalej vo svojej práci, preto vás vyzývame, kto má záujem pôsobiť v štruktúrach TJ, aby sa ozval, aby naša šesťročná práca nevyšla nazmar, aby obec naďalej mala svoj klub a deti mohli pokračovať v hre, ktorú tak milujú. Veríme, že sa nájdu nadšenci, ktorí aj s našou pomocou preberú štafetu a budú pokračovať v našej dlhoročnej práci. Ďakujeme!

Rada klubu TJ

Zdieľať

Späť na Aktuality